Suportera acuzată de Kyrgios că a băut „700 de pahare" începe o acţiune în justiţie

O spectatoare de la Wimbledon iniţiază o acţiune în justiţie împotriva lui Nick Kyrgios, după ce acesta a acuzat-o că era "beată criţă" în timpul finalei Grand Slam-ului londonez din acest an, pe care australianul a pierdut-o.

1836 afișări
Imaginea articolului Suportera acuzată de Kyrgios că a băut „700 de pahare" începe o acţiune în justiţie

Suportera acuzată de Kyrgios că a băut „700 de pahare" începe o acţiune în justiţie

Într-o declaraţie publicată marţi de avocaţii ei şi citată de Reuters, Anna Palus a spus că australianul de 27 de ani a defăimat-o făcând „o afirmaţie nesăbuită şi complet nefondată".

„Nu numai că acest lucru a cauzat un prejudiciu considerabil în acea zi, ceea ce a dus la îndepărtarea mea temporară din arenă, dar afirmaţia falsă a domnului Kyrgios a fost difuzată şi citită de milioane de oameni din întreaga lume, provocându-mi mie şi familiei mele daune şi suferinţe foarte importante", a spus ea.

Kyrgios, cunoscut pentru ieşirile sale, s-a plâns arbitrului în timpul meciului cu Novak Djokovic, spunând că un fan i-a vorbit în timpul jocului.

Rugat de arbitru să îl identifice pe fan, Kyrgios a spus atunci: „Cea cu rochia, cea care arată de parcă a băut vreo 700 de pahare, frate!".

Palus, care a declarat că a asistat la finala masculină împreună cu mama sa, şi-a instruit avocaţii, Brett Wilson LLP, să înceapă procedurile legale împotriva lui Kyrgios şi spune că orice despăgubire pe care o va câştiga va fi donată în scopuri caritabile.

„Sper că domnul Kyrgios va reflecta asupra răului pe care mi l-a cauzat mie şi familiei mele şi va oferi o rezolvare rapidă a acestei probleme", a spus ea.

„Cu toate acestea, dacă nu este dispus să facă acest lucru, mă angajez să obţin răzbunarea la Înalta Curte".

Kyrgios a jucat prima sa finală de Grand Slam şi a luat primul set împotriva lui Djokovic, dar şi-a pierdut calmul în timp ce se îndrepta spre o înfrângere în patru seturi în faţa sârbului, pe arena centrală londoneză.

El a fost criticat pentru că a folosit un limbaj vulgar în faţa lojei regale, unde se afla prinţul George, în vârstă de opt ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici