Surpriză şi în Superligă: FC Hermannstadt învinge la scor liderul Farul Constanţa

Farul Constanţa, liderul Superligii la fotbal masculin, a suferit sâmbătă seara cea de a doua înfrângere din acest sezon de campionat, fiind învinsă în deplasare, de FC Hermannstadt, cu 4-0, cu ocazia primului meci jucat pe nou inaugurata arenă de la Sibiu.

696 afișări
Imaginea articolului Surpriză şi în Superligă: FC Hermannstadt învinge la scor liderul Farul Constanţa

Surpriză şi în Superligă: FC Hermannstadt învinge la scor liderul Farul Constanţa

Toate cele aproximativ 12.000 de locuri ale noului Stadion Municipal din Sibiu au fost ocupate sâmbătă seara, la revenirea acasă a celor de la FC Hermannstadt.

Elevii lui Marius Măldărăşanu au provocat cea de a doua înfrângere a constănţenilor, reuşind să se impună cu un categoric 4-0. Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni, Mihai Popescu (Farul, min. 64) şi Saeed Issah (FC Hermannstadt, min. 76) primind cartonaş roşu.

Sibienii au deschis scorul repede, în minutul 2, Balaure fiind primul marcator din istoria noului stadion. Acesta a trimis putenic cu capul, printre picioarele lui Aioani, din centrarea lui Opruţ.

Balaure a făcut dubla în minutul 54, de data asta servit de Paraschiv în faţa porţii, de unde a lovit mingea din alunecare (2-0).

În minutul 76, Buhăcianu a transformat un penalty, într-un moment în care sibienii jucau încă în superioritate numerică (3-0).

Petrescu a închis tabela în al patrulea minut suplimentar de joc, tot de la punctul cu var (4-0, min. 90+4).

Gazdele au mai marcat un gol prin Buhăcianu, anulat pe motiv de offside.

Farul Constanţa rămâne pe prima poziţie în clasament, cu 44 de puncte, însă la doar 4 puncte de CFR Cluj, care are 2 jocuri mai puţin disputate.

FC Hermannstadt trece momentan pe locul 6, cu 30 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici