Tabita Teuşan câştigă cursa de 10.000 de metri la Bucharest Marathon: „Am alergat un timp foarte bun, nu mă aşteptam să fie aşa bine”

  • Capitala găzduieşte în acest weekend a 16-a ediţie a Bucharest Marathon.
  • La ora 8 s-a dat startul competiţiei de 10 mii de metri, câştigată de Tabita Teuşan.
3011 afișări
Imaginea articolului Tabita Teuşan câştigă cursa de 10.000 de metri la Bucharest Marathon: „Am alergat un timp foarte bun, nu mă aşteptam să fie aşa bine”

Tabita Teuşan câştigă cursa de 10.000 de metri la Bucharest Marathon: „Am alergat un timp foarte bun, nu mă aşteptam să fie aşa bine”

Capitala găzduieşte în acest weekend a 16-a ediţie a Bucharest Marathon, cel mai important eveniment de alergare din România. Astăzi au loc cursele competitive. La ora 8 s-a dat startul competiţiei de 10 mii de metri, câştigată de Tabita Teuşan.

„A fost o cursă extraordinară, m-am simţit foarte bine. Organizarea e superbă şi le mulţumesc tuturor organizatorilor de aici. M-am simţit foarte bine, am alergat un timp foarte bun, nu mă aşteptam să alerg aşa bine şi sunt fericită că am terminat cu bine. Eu fac atletism de 12 ani, fac probleme de 400 şi 800 de metri pe pistă, iar acum, mai nou, fac alergări şi sper să am un viitor bun, să ajung la olimpiadă şi să câştig, de ce nu?”, a spus Tabita Teuşan la Aleph News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici