Tadici: Îi recomand Sorinei Tite să rămână în banca ei pentru a nu-i dezvălui eu adevăratul caracter

Antrenorul Gheorghe Tadici a răspuns, luni, acuzaţiilor formulate la adresa sa de fosta handbalistă Sorina Tite, recomandându-i jucătoarei care a evoluat la Silcotub Zalău "să rămână în banca ei" pentru a nu-i dezvălui el adevăratul caracter.

480 afișări
Imaginea articolului Tadici: Îi recomand Sorinei Tite să rămână în banca ei pentru a nu-i dezvălui eu adevăratul caracter

Tadici: Îi recomand Sorinei Tite să rămână în banca ei pentru a nu-i dezvălui eu adevăratul caracter (Imagine: Calin Ilea/Mediafax Foto)

Sorina Tite a acuzat modul în care a fost tratată de Gheorghe Tadici atât la echipa de club cât şi la naţională şi a susţinut, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că din cauza comportamentului acestuia a renunţat la sport.

"Nu este greu să-ţi dai seama că este un coleric, te ridică sau te îngroapă, de eşti sau nu în graţiile lui. Am avut neşansa să nu fiu o febleţe a lui, din cauza faptului că nu îi toleram comportamentul. Pe unele dintre noi ne punea să plătim amenzi dacă ratam vreo execuţie la antrenament, în timp ce pe altele nu. Apoi, este un antrenor care, de multe ori, nu ştia să se comporte respectuos cu o tânără jucătoare. Am vrut să plec, îmi găsisem o echipă în Germania, nu m-a lăsat. A contribuit mult la renunţarea mea la handbal. Şi după ce m-am lăsat a încercat să mă denigreze, să susţină că de fapt nu am fost decât o jucătoare de duzină (păi atunci de ce am fost luată la naţională?), că mi-ar fi făcut majoratul în Turnul Eiffel şi multe alte comentarii aberante. Şi nu sunt singura, din cauza comportamentului lui, a pierdut şi respectul fetelor de la Oltchim", a spus Tite.

În replică, Tadici a declarat, pentru MEDIAFAX, că afirmaţiile fostei sale eleve sunt "nulităţi", considerând că Tite vrea astfel să se bage în seamă. "Am văzut ce nulităţi spune, e problema ei, probabil că vrea să se bage şi ea în seamă, ca o fostă frumoasă a handbalului, deşi nu e cazul. Tite Sorina era un nume de mult uitat de mine, o aşa zisă handbalistă. Nu vreau să intru în polemică cu ea, dar din postura pe care ea singură o recunoaşte în articol, ca fiind doar prietenă cu handbalistele de la Silcotub sau alte echipe, nu e nicidecum o campioană cu un alt merit decât cel de sparring-partner la antrenamente", a spus Tadici.

Managerul general al echipei de handbal feminin HC Zalău a negat faptul că i-ar fi blocat Sorinei Tite transferul în Germania, precizând că nu a existat o ofertă oficială pentru ea. "Invocă ea aici multe din visele ei, inclusiv un transfer în Germania blocat de mine... Dar această solicitare de transfer nu a existat niciodată pe adresa clubului, aşa cum e procedura. Mă bucur însă că i-am făcut un bine lăsând-o în lumea ei nocturnă, atât de dragă ei, incompatibilă cu performanţa sportivă. Însă trebuie să apreciez că a spus totuşi şi un adevăr. I-am oferit şansa, deşi nu merita, iar acum regret, să-şi serbeze majoratul la ultimul nivel din Turnul Eiffel, exclusiv prin dorinţa mea şi a fetelor pe care le însoţea. Îi recomand să rămână în banca ei pentru a nu-i dezvălui eu adevăratul caracter şi modul în care a ajuns o actriţă în ghilimele. Depinde ce actriţă şi în ce filme. Probabil că are multe filme care sunt postate chiar şi pe internet", a adăugat Tadici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici