Taher: Acţiunile lui Peseiro vor fi suspendate

Acţionarul Fathi Taher a declarat, joi seară, că "acţiunile antrenorului Jose Peseiro vor fi suspendate", precizând că de vineri Nicolae Manea, Grigore Sichitiu şi Marian Rada se vor ocupa de echipa Rapid.

10 afișări
Imaginea articolului Taher: Acţiunile lui Peseiro vor fi suspendate

Taher: Acţiunile lui Peseiro vor fi suspendate (Imagine: Mediafax Foto)

"Acţiunile lui Peseiro vor fi suspendate, iar de mâine Manea, Sichitiu şi Rada vor prelua echipa. Şi eu sunt la fel de supărat, ca şi suporterii, dar nu mă tem de ameninţări", a declarat Taher.

Imediat după finalul meciului, Taher a mers să discute cu suporterii.

Echipa Rapid Bucureşti a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, după ce a remizat, joi, scor 1-1 (0-1), cu formaţia germană VfL Wolfsburg, într-un meci disputat pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu şi contând pentru manşa secundă a primului tur al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici