Taher: Am semnat actele privind cumpărarea de acţiuni la Rapid

Omul de afaceri Fathi Taher a semnat actele privind cumpărarea a 80 la sută dintre acţiunile SC FC Rapid SA de la George Copos .

10 afișări
Imaginea articolului Taher: Am semnat actele privind cumpărarea de acţiuni la Rapid

Taher: Am semnat actele privind cumpărarea de acţiuni la Rapid

Omul de afaceri iordanian susţine că actele privind cumpărarea a 80 la sută dintre acţiunile SC FC Rapid SA de la George Copos au fost semnate.

Taher a adăugat că George Copos nu se va mai ocupa de fotbal, ci doar se va "distra" la meci alături de el.

"Am semnat actele privind cumpărarea de acţiuni la Rapid. Nu s-a făcut public până acum pentru că s-a întâmplat ce s-a întâmplat la meciul cu Steaua. Nu era momentul să anunţăm atunci. Totul este în regulă, am preluat 80 la sută din club. Nu sunt noul proprietar, sunt acţionar, asociat cu domnul Copos, nu sunt noul proprietar, să fie clar. Domnul Copos de acum va veni împreună cu mine la meci să ne distrăm şi atât. De restul se va ocupa preşedintele pe care îl vom instala", a afirmat Taher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici