Tamaş: Este mai probabil să joc la Celtic sezonul viitor decât la Auxerre

Fundaşul român al echipei AJ Auxerre, Gabriel Tamaş, crede că probabilitatea să evolueze la gruparea scoţiană Celtic Glasgow este mai mare decât cea în care ar putea rămâne la actuala sa formaţie din Franţa, informează Glasgow Evening Times.

18 afișări
Imaginea articolului Tamaş: Este mai probabil să joc la Celtic sezonul viitor decât la Auxerre

Tamaş: Este mai probabil să joc la Celtic sezonul viitor decât la Auxerre (Imagine: Mediafax Foto)

"Şansele mele să ajung la Celtic sunt mai mari de 50 la sută. Este o mai mare probabilitate să joc pentru Celtic în sezonul viitor decât pentru Auxerre. Până acum nimic nu este stabilit, însă sunt încrezător că voi primi veşti până mâine (n.r. - sâmbătă)", a spus Gabriel Tamaş.

Sursa citată menţionează că oficialii celor două cluburi s-au înţeles deja pentru suma de transfer, iar negocierile pentru salariul jucătorului au început bine. Totuşi, nu este finalizat încă nimic şi există o diferenţă între pretenţiile jucătorului şi oferta celor de la Celtic.

Gabriel Tamaş evoluează la AJ Auxerre din vara anului 2007, când gruparea franceză l-a achiziţionat de la Spartak Moscova. Tamaş, 25 de ani, a evoluat de-a lungul carierei la echipele: FC Braşov, Tractorul Braşov, Dinamo Bucureşti, Galatasaray Istanbul (Turcia), Spartak Moscova (Rusia), Celta Vigo (Spania) şi AJ Auxerre (Franţa).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici