Tatăl lui Bianchi: Dacă este cineva responsabil de accidentarea lui Jules, va plăti

Tatăl pilotului francez de Formula 1 Jules Bianchi a declarat că şi-a angajat un avocat pentru a face lumină în cazul accidentului suferit de fiul său la Marele Premiu al Japoniei, din octombrie trecut, precizând că dacă va fi găsit cineva responsabil, acesta va plăti, informează sportstadio.it.

280 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Bianchi: Dacă este cineva responsabil de accidentarea lui Jules, va plăti

Tatăl lui Bianchi: Dacă este cineva responsabil de accidentarea lui Jules, va plăti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ancheta (n.r. - FIA) a ajuns la concluzia că nu s-a petrecut nimic greşit, dar apoi au schimbat totul. Am angajat un avocat şi nu vreau să spun mai multe, dar dacă este cineva responsabil, va plăti cu siguranţă", a declarat Philippe Bianchi pentru Gazzetta dello Sport.

Pilotul este în continuare în comă, la cinci luni de la accident, starea sa de sănătate înregistrând doar mici progrese, a precizat Philippe Bianchi.

"Trebuie răbdare, multă răbdare. Sunt mici progrese, dar atât timp cât nu se trezeşte nu avem decât să aşteptăm. Doctorii nu se pronunţă, nu pot spune nimic atât timp cât se află în această stare. Poate să se trezească sau nu, dar este sigur că luptă. Încercăm să fim la fel de puternici ca el, dar viaţa în acest mod este inumană, să nu ştii cum vor evolua lucrurile sau să ştii că oricând poţi primi un telefon nefericit de la spital", a afirmat tatăl lui Jules.

La 5 octombrie 2014, la Suzuka, pe o pistă umedă, Bianchi a pierdut controlul volanului, iar monopostul său Marussia a ieşit în decor şi a lovit o automacara care îndepărta din zona pistei o altă maşină avariată. Francezul s-a lovit grav la cap şi este internat de atunci în spital în stare critică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici