Tatăl lui Marian Cozma, decorat de ministrul ungar al Sporturilor

Petre Cozma, tatăl handbalistului Marian Cozma, ucis luna trecută la Veszprem, a fost decorat, sâmbătă, de ministrul ungar al Sporturilor, Istvan Gyenesei.

20 afișări
Imaginea articolului Tatăl lui Marian Cozma, decorat de ministrul ungar al Sporturilor

Tatăl lui Marian Cozma, decorat de ministrul ungar al Sporturilor (Imagine: Mediafax Foto)

Cozma a primit distincţia Premiul de Aur pentru Sport, deoarece, după decesul fiului său, a făcut apel la pace şi la respect reciproc.

Marian Cozma a fost ucis în noaptea de 7 spre 8 februarie într-un local din Veszprem. Ancheta autorităţilor din ţara vecină este încă în derulare, după ce au fost reţinuţi mai mulţi suspecţi.

Citeşte şi:

Tatăl lui Marian Cozma cere statului să se implice mai adânc în cazul morţii fiului său

Handbalistul Marian Cozma, înjunghiat mortal într-o discotecă din Ungaria (Video)

Marian Cozma, condus pe ultimul drum

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici