The Sun: Un jucător important din Premier League a fost depistat pozitiv cu cocaină

Un jucător important din Premier League a fost depistat pozitiv cu cocaină, informează cotidianul The Sun, care precizează că identitatea fotbalistului respectiv va fi dezvăluită într-o emisiune de televiziune, luni seară.

381 afișări
Imaginea articolului The Sun: Un jucător important din Premier League a fost depistat pozitiv cu cocaină

The Sun: Un jucător important din Premier League a fost depistat pozitiv cu cocaină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, fotbalistul a fost vândut de un club cu mai multe milioane de lire sterline, iar oficialilor de la noua sa echipă nu li s-a spus nimic despre faptul că jucătorul a fost depistat pozitiv.

Realizatorii emisiunii de la postul Channel 4, axată pe rezultatele unei investigaţii jurnalistice, susţin că au descoperit identităţile a zeci de fotbalişti care au fost depistaţi pozitiv cu cocaină sau cu canabis şi că federaţia engleză şi cluburile au ţinut secrete numele respective. Ei mai menţionează că s-a renunţat la 240 de teste antidoping în perioada aprilie 2007 - august 2010, după ce oficialii care ar fi trebuit să le facă nu i-au găsit pe jucători la bazele de pregătire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici