Ţiriac ar face academie de tenis cu Năstase dacă ar primi 20 de hectare de teren

Omul de afaceri Ion Ţiriac a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ar face oricând o academie de tenis împreună cu fostul său coleg de dublu, Ilie Năstase, dacă un primar i-ar da 20 de hectare de teren.

381 afișări
Imaginea articolului Ţiriac ar face academie de tenis cu Năstase dacă ar primi 20 de hectare de teren

Ţiriac ar face academie de tenis cu Năstase dacă ar primi 20 de hectare de teren (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Mâine dimineaţă facem o academie Ţiriac-Năstase, şi nu glumesc. Spuneţi unui primar să îmi dea 20 de hectare pentru că e un bun social, eu fac căminul, domnul Năstase dă numele, se mai şi ocupă puţin şi dumnealor să facă cele şase terenuri acoperite pentru că e bun social. Şi să fie alături de două şcoli, pentru că acel copil trebuie să se ducă patru ore la şcoală şi cinci la tenis", a spus Ţiriac.

Fostul tenisman susţine că pentru realizarea unei academii este nevoie în primul rând de voinţă şi nu de bani foarte mulţi. "Şi nu trebuie o singură academie, ci patru, cinci, şase, la Timişoara, la Braşov, în oraşele mari. Şi costă doi lei şi cincizeci, nu e vorba de o sumă obscenă, dar trebuie să fie voinţă. Dacă nu facem asta o să rămânem cu ce avem acum", a menţionat Ion Ţiriac.

Deţinătorul licenţei turneului de tenis de la Bucureşti a participat, marţi, la conferinţa de presă organizată cu ocazia schimbării titulaturii competiţiei din BCR Open România în BRD Năstase Ţiriac Trophy. Programat în perioada 17-25 septembrie la Arenele BNR şi dotat cu premii în valoare de 368.450 de euro, turneul BRD Năstase Ţiriac Trophy este singurul eveniment ATP World Tour 250 din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici