Toja a semnat acordul de transfer definitiv la FC Steaua

FC Steaua a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, achiziţionarea mijlocaşului columbian Juan Carlos Toja Vega de la gruparea americană FC Dallas, după ce Major League Soccer (MLS) a confirmat faptul că fotbalistul a semnat acordul de transfer definitiv.

93 afișări
Imaginea articolului Toja a semnat acordul de transfer definitiv la FC Steaua

FC Dallas a anunţat oficial transferul lui Toja la Steaua (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Jucătorul este aşteptat să se alăture lotului "roş-albaştrilor" la începutul săptămânii viitoare, după ce va finaliza procedurile legale de obţinere a vizei de şedere în România.

Toja va fi al treilea columbian din lotul Stelei, după portarul Robinson Zapata şi mijlocaşul Dayro Moreno.

Gruparea FC Dallas a anunţat, sâmbătă, pe site-ul său oficial, transferul mijlocaşului columbian Juan Carlos Toja, în vârstă de 23 de ani, la FC Steaua.

"Mulţumesc grupării din Dallas că mi-a oferit oportunitatea de a juca aici şi că mi-a dat şansa de a îmi împlini visul să joc în Europa. Sunt foarte bucuros că voi juca la Steaua. Le mulţumesc colegilor şi le doresc mult success. Le mulţumesc şi fanilor pentru sprijin. Este un pas mare în cariera mea. Steaua este un nume important şi voi avea mai multe şanse să joc în naţionala Columbiei, ceea ce îmi doresc foarte mult. E un lucru bun că voi juca în România. Steaua e o echipă cunoscută în Europa, joacă în Liga Campionilor. Steaua e într-adevăr o mare, mare echipă. Voi câştiga bani buni acolo", a spus Toja pentru presa americană.

"Îi dorim lui Juan toate cele bune în Europa şi îi mulţumim pentru ce a făcut la Dallas. Juan este un jucător special , care va avea success oriunde ar juca", a declarat managerul general al grupării americane, Michael Hitchcock.

Toja, a ajuns la Dallas în februarie 2007, de la River Plate. În primul său sezon la Dallas a marcat de şase ori în 27 de partide, fiind votat MVP-ul sezonului. În acest an, în 16 meciuri a marcat două goluri şi a dat două pase de gol. A fost selecţionat în 2007 şi 2008 în MSL All Star Games, marcând în meciul cu Celtic de anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici