Tony: Cred că Girondins Bordeaux ar trebui să se teamă de noi

Fundaşul dreapta al CFR Cluj, Tony, a declarat, pe site-ului francez Sud Ouest.com, că echipa Girondins Bordeaux, adversara de miercuri a campioanei României din grupa A a Ligii Campionilor, ar trebui să se teamă după evoluţia excelentă a formaţiei clujene de până acum din competiţie.

18 afișări
Imaginea articolului Tony: Cred că Girondins Bordeaux ar trebui să se teamă de noi

Tony: Cred că Girondins Bordeaux ar trebui să se teamă de noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Sincer, noi nu avem nicio teamă. Cred că cei de la Bordeaux ar trebui să aibă frică de noi. Vom juca fără niciun fel de presiune, pentru că nu avem nimic de pierdut. Într-adevăr, Girondins a avut o evoluţie bună împotriva Romei, am văzut imaginile de la acel joc şi cred că doar neşansa a făcut să piardă. Acum le trebuie neapărat victorie contra noastră şi acest lucru va fi foarte dificil pentru ei, deoarece presiunea este acum doar pe umerii lor, nu pe noi. Avem patru puncte şi mergem la Bordeaux cu aceeaşi încredere cu care am mers la Roma", a precizat fundaşul francez.

În primele două jocuri din grupa A a Ligii Campionilor, campioana României a obţinut o victorie, scor 2-1, în deplasare, în faţa echipei AS Roma, şi un egal, scor 0-0, pe teren propriu, împotriva formaţiei Chelsea.

În vreme ce echipa franceză nu are niciun punct după două înfrângeri: în deplasare, cu gruparea Chelsea (0-4) şi pe teren propriu, cu echipa AS Roma (1-3)

Fundaşul echipei CFR Cluj, a mai precizat că deşi la începutul competiţiei nimeni nu le dădea nicio şansă, acum după patru puncte acumulate în două meciuri, campioanei României se poate gândi la calificarea în optimile Ligii Campionilor: "După tragerea la sorţi, toată lumea zicea că nu vom lua niciun punct şi totuşi... Acum ne gândim la calificare dar nu trebuie să ne fixăm pe această idee. Este adevărat ne gândim. Ceea ce ne bucură este că oameni ca Jose Mourinho au vorbit de echipa noastră, şi că Luiz Felipe Scolari a declarat că noi practicăm un fotbal atractiv"

De asemenea, fundaşul echipei CFR Cluj a dezvăluit care este, în opinia sa, secretul acestei evoluţii impresionate a formaţiei din Gruia în Liga Campionilor.

"Noi formăm o echipă excelentă, iar chiar dacă jucătorii nu sunt cunoscuţi publicului larg, ei sunt toţi foarte buni. Nu am avut niciun complex în faţa lui Drogba, sau împotriva lui Totti şi compania. Paradoxal, forţa acestei echipe poate fi dată şi de diferenţele culturale. Suntem o echipă foarte cosmopolită, cu şapte portughezi , 11 argentinieni, cinci români şi şase brazilieni. Pentru a ne înţelege vorbim în engleză, română, portugheză şi spaniolă", a completat Tony.

Referitor la primele două jocuri ale formaţiei clujene în grupa A a Ligii Campionilor, Tony a precizat că formaţia clujeană poate să se consideră mândră de rezultatele pe care le-a obţinut în faţa unora dintre cele mai bune echipe din Europa.

"Sper să putem fi mândri şi după jocurile care vor veni. Chiar şi aşa ceea ce am realizat este extraordinar, avem mereu nevoie de mai mult şi sperăm că ne vom simţi această mândrie şi după jocurile viitoare. Totuşi, dacă va fi să pierdem toate meciurile ce au rămas de jucat, tot vom fi mândri de performaţa noastă per ansamblu..." , a completat jucătorul portughez de orgine franceză.

Partida Girondins Bordeaux-CFR Cluj, din etapa a treia a grupei A din Liga Campionilor, este programată miercuri, de la ora 21,45, pe arena grupării franceze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici