Totul pentru medalie. Griezmann a dezvăluit că va exercita o "presiune extraordinară" pentru a i se permite să joace pentru Franţa la Jocurile Olimpice

Atacantul francez Antoine Griezmann a dezvăluit că va exercita o "presiune extraordinară" pentru a i se permite să joace pentru Franţa la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Paris, dacă va fi convocat în echipă.

164 afișări
Imaginea articolului Totul pentru medalie. Griezmann a dezvăluit că va exercita o "presiune extraordinară" pentru a i se permite să joace pentru Franţa la Jocurile Olimpice

Totul pentru medalie. Griezmann a dezvăluit că va exercita o "presiune extraordinară" pentru a i se permite să joace pentru Franţa la Jocurile Olimpice

Jucătorul de 32 de ani de la Atlético Madrid este un nume important în fotbalul european, care a câştigat Cupa Mondială FIFA cu Franţa în 2018.

Participarea la Paris 2024 ar depinde de Atlético, care ar trebui să îi dea elibera pentru turneu, dar cluburile mari sunt adesea reticente în a-şi lăsa cei mai valoroşi jucători să apară la Jocurile Olimpice din cauza temerilor legate de accidentări şi epuizare.

Doar trei jucători cu vârsta de peste 23 de ani au voie să facă parte din loturile olimpice masculine, iar atacantul Kylian Mbappé, în vârstă de 24 de ani, considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume, a declarat şi el că vrea să joace.

"Ar fi un vis pentru mine", a declarat Griezmann despre posibilitatea de a juca la Paris 2024.

"Nu am vorbit despre asta cu clubul meu. Dar dacă voi fi chemat, voi pune o presiune extraordinară asupra lor pentru a mă lăsa să o fac."

O problemă pentru Griezmann şi alţii care speră să joace la Jocurile Olimpice este că Euro 2024 este programat tot anul viitor în Germania, între 14 iunie şi 14 iulie.

Turneul olimpic masculin este programat apoi între 24 iulie şi 9 august.

"Dacă am nivelul necesar, vreau să merg cât mai departe posibil şi să nu mă opresc niciodată", a declarat Griezmann.

"Ar trebui să mi se dea dreptul, ar trebui să fiu eliberat".

În 2019, Griezmann a părăsit Atlético pentru a semna cu Barcelona pentru 120 de milioane de euro, devenind al şaselea cel mai scump jucător din toate timpurile.

El s-a alăturat din nou lui Atlético în 2022 şi a fost selecţionat de 121 de ori în naţionala Franţei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici