Un transfer din fotbalul românesc face înconjurul planetei. Pe ce l-a vândut CSM Lugoj pe camerunezul Aziz Njoya Njifakue / Mundo Deportivo: Unul dintre cele mai ciudate din istoria fotbalului. Dacă nu cel mai ciudat!

Un tranfer din fotbalul românesc a ajuns subiect în presa internaţională. Aziz Njoya Njifakue (27 ani) a fost transferat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu( Liga 2) de la CSM "Vulturii" Lugoj ( Liga 4). Transferul care părea unul banal din sute ce se fac în perioada acesta s-a viralizat după ce s-a aflat "suma de transfer".

4917 afișări
Imaginea articolului Un transfer din fotbalul românesc face înconjurul planetei. Pe ce l-a vândut CSM Lugoj pe camerunezul Aziz Njoya Njifakue  / Mundo Deportivo: Unul dintre cele mai ciudate din istoria fotbalului. Dacă nu cel mai ciudat!

Un transfer din fotbalul românesc face înconjurul planetei. Pe ce l-a vândut CSM Lugoj pe camerunezul Aziz Njoya Njifakue / Mundo Deportivo: Unul dintre cele mai ciudate din istoria fotbalului. Dacă nu cel mai ciudat!

Camerunezul Aziz Njoya Njifakue a plecat în Liga 2 pentru "două containere". CSM Lugoj intenţionează să folosescă containere obţinute în urma tranferului "pe post de vestiare la baza nouă de la liceul Agricol".

Subiectul a fost preluat în afara ţării de publicaţia spaniolă Mundo Deportivo şi s-a viralizat rapid fiind preluat de mai multe publicaţii.

”Un transfer care s-a încheiat în ultimele minute va deveni, mai mult decât sigur, unul dintre cele mai ciudate din istoria fotbalului. Dacă nu cel mai ciudat! S-a făcut în ligile inferioare din România, cu Aziz Njoya Njifakue. Atacantul camerunez de 27 de ani a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, liga a doua, transferat de la CSM Lugoj, liga a patra. Însă, în locul unei sume de bani, a fost un troc: două containere de metal”, au scris spaniolii.

De menţionat este că potrivit celor de la CSM Lugoj în înţelegere pe lângă cele două containere a fost trecută şi o clauză de 20% dintr-un viitor transfer.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu, locul 15 din Liga 2, l-a prezentat deja pe Aziz Njoya Njifakue

"Aziz Njoya Njifakue (27 ani) a semnat cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Originar din Camerun , Aziz Njoya Njifakue evoluează pe postul de atacant. Sezonul 2022/2023 a fost golgeterul echipei CSM Lugoj pentru care a marcat 44 de goluri (Liga 4 Timiş şi Cupa României). Mult succes şi cât mai multe goluri marcate pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu !", au scris aceştia într-o postare pe o reţea de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici