Transferul lui Niculae la Inverness ar putea eşua

Directorul sportiv al clubului scoţian Inverness Caledonian Thistle, Graeme Bennett, a declarat, miercuri, că pretenţiile financiare ale atacantului Marius Niculae ar putea fi "greu de satisfăcut" însă este optimist în privinţa realizării transferului internaţionalului român, informează BBC.

3 afișări
Imaginea articolului Transferul lui Niculae la Inverness ar putea eşua

Transferul lui Niculae la Inverness ar putea eşua

"Am discutat cu Marius Niculae, dar pretenţiile sale financiare, bazate pe ceea ce ar putea primi în altă parte, ar putea fi greu de satisfăcut. Vrem să primim cât mai curând un răspuns, oricare ar fi acesta, pentru că este şi un club din Turcia interesat de el. Dacă totul va merge bine, ar putea merge cu noi în cantonamentul din Italia", a spus Bennett.

Potrivit agenţiei Sportinglife, Marius Niculae analizează în aceste zile oferta celor de la Inverness şi va lua o decizie după ce va discuta cu familia sa. "Analizează lucrurile, dar sunt optimist", a completat Bennett.

Marius Niculae, în vârstă de 26 de ani, este liber de contract după ce în sezonul 2006/2007 a evoluat la formaţia FSV Mainz 05, din Bundesliga. El semnase cu gruparea germană un contract pe un an, cu opţiune de prelungire, însă această clauză nu a fost activată, după ce Mainz a retrogradat în liga secundă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici