Turcia îşi păstrează trofeul European Golden League la volei masculin

Echipa naţională a Turciei şi-a apărat titlul de campioană a competiţiei internaţionale de volei masculin European Golden League, învingând în Final 4-ul de la Kortrijk, Belgia, reprezentativa Ucrainei, în trei seturi.

138 afișări
Imaginea articolului Turcia îşi păstrează trofeul European Golden League la volei masculin

Sursa foto: European Volleyball

Turcia era deţinătoarea titlului, obţinut în urmă cu 2 ani. De data aceasta, Turcii au trecut greu, în semifinală, de Estonia, cu 3-2, după ce a revenit spectaculos de la 0-2.

În finala cu Ucraina, care a învins în semifinală reprezentativa ţării gazdă, Belgia, a câştigat doar setul 3, când Turcia conducea deja cu 2-0.

Apărătorii titlului din 2019 au câştigat în cele din urmă cu 3-1 (25-11, 25-20, 18-25, 25-21).

În finala mică, voleibaliştii belgieni au fost învinşi categoric de Estonia, cu 3-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici