Turcia: Mai mulţi fotbalişti, arestaţi pentru implicarea într-o reţea de pariuri ilegale

Poliţia din oraşul turc Diyarbakîr a descoperit o reţea de pariuri sportive ilegale pe internet, iar mai mulţi fotbalişti din prima şi a doua ligă din Turcia au fost arestaţi pentru implicarea în ilegalităţi.

29 afișări
Imaginea articolului Turcia: Mai mulţi fotbalişti, arestaţi pentru implicarea într-o reţea de pariuri ilegale

Mai mulţi fotbalişti, arestaţi în Turcia pentru implicarea într-o reţea de pariuri ilegale (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţia turcă a arestat, în urma unei operaţiuni ce a durat mai multe luni, 73 de persoane din mai multe provincii, dintre acestea şapte fiind fotbalişti ai echipelor Gaziantepspor (prima ligă turcă) şi Gaziantep Buyukşehir Belediyespor (liga a doua).

Poliţiştii au confiscat mai multe computere la percheziţiile efectuate la domiciliile şi birourile suspecţilor în cazul pariurilor ilegale privind meciurile de fotbal şi cursele de cai.

Pariurile sportive sunt controlate cu stricteţe de statul turc, care acordă licenţe societăţilor specializate în acest domeniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici