Turcu: Mă aşteptam ca Rednic să demisioneze după meciul cu Lazio

Acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, a declarat, duminică, la Sport.ro, că se aştepta ca tehnicianul Mircea Rednic, să renunţe la postul de antrenor al formaţiei "alb-roşii" după eliminarea din Liga Campionilor în faţa italienilor de la Lazio Roma.

2 afișări
Imaginea articolului Turcu: Mă aşteptam ca Rednic să demisioneze după meciul cu Lazio

Turcu: Mă aşteptam ca Rednic să demisioneze după meciul cu Lazio

"După cum îl ştiam, eu mă aşteptam după meciul cu Lazio să-şi dea demisia. El are un caracter puternic. A simţit că un obiectiv pus de noi a fost ratat şi zic că a luat o decizie înţeleaptă. Întâlnirea când şi-a depus demisia a durat cinci minute. Eu nu i-am pus întrebări, nu am făcut o analiză. A fost decizia lui să plece. Am căutat să ne despărţim pe cale amiabilă, am râs, ne-am pupat la despărţire", a spus Turcu.

Vasile Turcu a menţionat că nu l-a putut convinge pe Rednic să-şi schimbe decizia de a demisiona. "A avut susţinerea mea până în ultimul moment, nici eu n-am putut să-l mai opresc", a declarat Turcu, care a precizat că nu i s-a părut că ar fi tensiuni între jucători şi antrenor.

Acţionarul dinamovist este de părere că cel târziu luni, Dinamo va avea un nou antrenor. "În cursul zilei de duminică, luni cel târziu, vom avea un antrenor, e clar. Ne dorim un antrenor de marcă pentru că obiectivele echipei au rămas aceleaşi", a completat Turcu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici