UEFA dezminte o reuniune a G14 la sediul său

UEFA a infirmat, joi seară, că ar urma ca la sediul său să aibă loc o întâlnire cu liderii grupărilor din G14, asociaţia celor mai puternice 18 cluburi din Europa, aşa cum anunţase preşedintele de la Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, informează AFP.

3 afișări
Imaginea articolului UEFA dezminte o reuniune a G14 la sediul său

UEFA dezminte o reuniune a G14 la sediul său

"Nu există nicio reuniune cu G14 la UEFA. Nici nu se pune problema de aşa ceva", a declarat William Gaillard, consilier special al preşedintelui UEFA, Michel Platini.

Aulas afirmase că vineri, la Nyon, va avea lo o întâlnire pe tema contrapropunerilor la proiectul Platini de reformă a Ligii Campionilor.

"Vineri la Nyon va exista o reuniune pe această temă. Avem câteva idei clare în privinţa cărora vom discuta, însă nu pot să vorbesc despre ele. Cei care se ocupă de acest aspect sunt Joan Laporta (preşedintele FC Barcelona) şi Karl-Heinz Rummenigge (preşedintele Bayern Munchen) care vor conduce reuniunea", a declarat Jean-Micehl Aulas, preşedintele grupării Olympique Lyon şi al G-14.

Preşedintele UEFA, Michel Platini, va conduce, luni, la Nyon, prima reuniune a consiliului strategic, care cuprinde întreaga familie a fotbalului (cluburi, jucători, ligi, federaţii, oficiali ai UEFA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici