Uhrin: Am jucat cu teamă şi ne-am apărat destul de rău

Antrenorul Duşan Uhrin jr. a declarat, joi seară, că FC Timişoara a jucat cu teamă în meciul cu Partizan Belgrad, pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-2, în prima manşă a turului I al Cupei UEFA.

18 afișări
Imaginea articolului Uhrin: Am jucat cu teamă şi ne-am apărat destul de rău

Uhrin: Am jucat cu teamă şi ne-am apărat destul de rău

"Am dorit să începem activ meciul şi am făcut-o, ne-am dorit să conducem şi am condus, dar apoi ne-am retras în apărare inexplicabil, am jucat temător, nu am intrat la adversar şi ne-am apărat destul de rău. Ne mai aşteaptă un meci în care trebuie să marcăm două goluri şi să nu primim niciunul. Am încercat să jucăm în centru. Mă aşteptam la jocul bun al lui Partizan, deoarece cunoşteam echipa. Am greşit în momentul în care Sretenovici a făcut un fault inexplicabil şi de aici s-a dus totul de râpă. Am încercat să jucăm, dar nu ştiu care e situaţia. Îi remarc pe Alexa şi Magera. M-a îngrijorat mult apărarea, s-a greşit mult acolo, apărătorii au făcut greşeli inutile. Din păcate mi s-au accidentat şi doi jucători, Bădoi şi Abiodun, care are contuzie la spate", a declarat Uhrin jr.

Deşi apreciază că Partizan are jucători de calitate, Uhrin crede că niciunul nu este peste nivelul echipelor Steaua, Dinamo, Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici