Uhrin: Cred că ieşim cu fruntea sus din Cupa UEFA

Antrenorul ceh al echipei FC Timişoara, Dusan Uhrin, a declarat, joi, la finalul partidei cu Partizan Belgrad, scor 0-1, în urma căreia bănăţenii au ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, că formaţia sa "iese cu fruntea sus din acestă competiţie".

13 afișări
Imaginea articolului Uhrin: Cred că ieşim cu fruntea sus din Cupa UEFA

Uhrin: Cred că ieşim cu fruntea sus din Cupa UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"Felicit Partizan, dar trebuie să îmi felicit în primul rând elevii, care astăzi au jucat foarte bine. Nu am nimic să le reproşez. Nu am avut noroc să dăm gol repede şi din păcate asta a decis jocul. Noi am menţinut o presiune constantă, am mărit-o în repriza a doua, dar nu am putut marca. Lucrurile ar fi stat cu totul altfel. Cred că ieşim cu fruntea sus din această competiţie. Astăzi eu zic că am jucat la maxim şi am încercat să facem ca acest meci decisiv să devină cât mai interesant. Acum mergem înainte şi avem experienţa acestei înfrîngeri din care cu siguranţă vom învăţa foarte multe", a spus Dusan Uhrin.

Chivorchian: Calificarea s-a pierdut la Timişoara

"Am făcut un joc bun, dar am ratat trei ocazii mari. Calificarea s-a pierdut la Timişoara. Este un început pentru ce vrea Poli să facă în campionat, în Europa. Cu o completare a lotului şi cu o mai bună pregătire, Poli se poate prezenta aşa cum ne dorim toţi. Serile plăcute au fost în Liga Campionilor, astăzi a fost o seară neagră. Nu este deloc uşor să faci faţă în asemenea competiţii. Le-am spus fanilor că după această dublă mă voi bucura cu ei în centrul oraşului, dar din păcate nu mă pot ţine de cuvânt", a precizat preşedintele executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian.

FC Timişoara a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA după o dublă manşă cu formaţia din Serbia, Partizan Belgrad. Ambele meciuri au fost câştigate de sârbi cu scorurile de 2-1, la Timişoara, şi 1-0, la Belgrad.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici