Ultima şansă la Wimbledon. Perechea Begu/ Buzărnescu s-a calificat în optimile probei de dublu

Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au reuşit să treacă de perechea Ana Bogdan (România)/ Katlyn Christian (SUA), scor 6-2; 6-2, şi s-au calificat în optimile competiţiei din Marea Britanie.

378 afișări
Imaginea articolului Ultima şansă la Wimbledon. Perechea Begu/ Buzărnescu s-a calificat în optimile probei de dublu

Ultima şansă la Wimbledon. Perechea Begu/ Buzărnescu s-a calificat în optimile probei de dublu

Favorite 15 la câştigarea trofeului, perechea din România a trecut uşor şi de al doilea tur din Marea Britanie. A avut nevoie de o oră şi 5 minute pentru a se impune în faţa echipei adverse, formată din conaţionala Ana Bogdan şi Katlyn Christian, din SUA.

În ambele seturi, sportivele noastre au reuşit să câştige de 3 ori pe serviciul adversarelor şi au pierdut o singură dată, pentru a se impune cu un dublu 6-2.

În optimile competiţiei, Begu şi Buzărnescu vor întâlni favoritele 4 la câştigarea Wimbledon, Andreja Klepac (Slovenia)/ Maria Sanchez (Spania).

Româncele sunt la al doilea turneu împreună. Ele au mai făcut echipă la Eastbourne, unde au disputat finala.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici