VIDEO   Un arbitru care va participa la Cupa Mondială de fotbal a acordat 10 cartonaşe roşii într-un meci

Un arbitru care va participa la Cupa Mondială de fotbal din Qatar a acordat 10 cartonaşe roşii într-un meci important din Argentina.

437 afișări
Imaginea articolului Un arbitru care va participa la Cupa Mondială de fotbal a acordat 10 cartonaşe roşii într-un meci

Captură skynews/Twitter

Arbitrul Facundo Tello a acordat 10 cartonaşe roşii în finala Trofeului Campionilor din Argentina. În total, şapte cartonaşe roşii au fost arătate jucătorilor de la Boca Juniors şi trei celor de la Racing Club pe parcursul meciului disputat duminică, potrivit Sky News.

Meciul a degenerat în haos după ce Carlos Alcaraz, mijlocaşul de la Racing Club, s-a bucurat în faţa fanilor de la Boca Juniors după înscrierea unui gol. În ultimele minute ale meciului, când echipele erau la egalitate, 1-1, Alcaraz a înscris cu o lovitură de cap şi a adus victoria pentru Racing.

Gesturile prelungite de bucurie i-au înfuriat pe jucătorii de la Boca Juniors care l-au tras de ureche şi l-au lovit cu o minge.

Tello, care va fi unul dintre arbitrii de la Cupa Mondială din Qatar, l-a eliminat pe Alcaraz şi a acordat cinci cartonaşe roşii jucătorilor de la Boca la finalul încăierării.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici