Un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit după ce a participat la maratonul de la Londra

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a încetat din viaţă, duminică, la scurt timp după ce a participat la maratonul de la Londra, iar o sportivă de 24 de ani din Sierra Leone a dispărut după concurs.

137 afișări
Imaginea articolului Un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit după ce a participat la maratonul de la Londra

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit după ce a participat la maratonul de la Londra (Imagine: Shutterstock)

Bărbatul s-a prăbuşit după ce a trecut linia de sosire şi nu şi-a mai revenit, decesul său fiind pronunţat la spital, informează mirror.co.uk.

De asemenea, potrivit poliţiei locale, atleta Mami Konneh Lahun a dispărut după ce a încheiat maratonul pe locul 20 la feminin. Ea avea programat zborul spre Sierra Leone astăzi, dar după concurs nu s-a întors la locul de cazare. Sportiva era cazată într-un loc în apropiere de Greenwich din data de 7 aprilie. Din informaţiile poliţiei, ea nu are cunoştinţe în Marea Britanie şi nici telefon mobil.

Decesul bărbatului de 42 de ani este primul înregistrat la maratonul de la Londra după 2012. Atunci a murit, după ce s-a prăbuşit cu puţin înainte de linia de sosire, o alergătoare amatoare, Claire Squires (30 de ani). În istoria de 34 de ani a maratonului londonez s-au înregistrat 12 decese.

Ediţia din acest an a maratonului a fost câştigată la masculin de kenyanul Wilson Kipsang şi la feminin de Edna Kiplagat, tot din Kenya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici