Un fotbalist spaniol în vârstă de 21 de ani a murit din cauza unei probleme cardiace

Un fotbalist în vârstă de 21 de ani din liga a cincea spaniolă, Luis Miguel Lastra "Luismi", a fost găsit mort, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe treptele locuinţei sale, el decedând în urma unei insuficienţe cardiace, la scurt timp după un antrenament, informează cotidianul As.

134 afișări
Imaginea articolului Un fotbalist spaniol în vârstă de 21 de ani a murit din cauza unei probleme cardiace

Un fotbalist spaniol în vârstă de 21 de ani a murit din cauza unei probleme cardiace (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Jucătorul era component al echipei Ciudad Jardin, iar preşedintele grupării, José Bonilla, a anunţat că a fost făcută deja autopsia, în urma căreia s-a stabilit că Luismi a avut "o moarte naturală, urmare a unei insuficienţe cardiace".

Bonilla a precizat că, deşi iniţial conducerea Ciudad Jardin s-a gândit să amâne un meci pe care îl are programat în acest week-end, până la urmă oficialii au decis să nu mai facă un astfel de demers şi ca echipa să joace pentru a-l omagia astfel pe jucătorul decedat.

Lusmi se afla în al doilea său sezon la Ciudad Jardin şi era student la Facultatea de Turism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici