Un meci al ediţiei din acest an de la Wimbledon, suspectat că ar fi fost aranjat pentru pariuri

Unitatea de Integritate a Tenisului (TIU) a demarat o anchetă ce vizează un meci de la ediţia din acest an a turneului de la Wimbledon, care, spun anchetatorii, ar fi putut fi aranjat pentru pariuri, informează BBC.

374 afișări
Imaginea articolului Un meci al ediţiei din acest an de la Wimbledon, suspectat că ar fi fost aranjat pentru pariuri

Un meci al ediţiei din acest an de la Wimbledon, suspectat că ar fi fost aranjat pentru pariuri

Oficialii TIU, organizaţie ce se ocupă de combaterea corupţiei din tenis, nu au devăluit însă despre ce meci este vorba. În acelaşi timp, conform relatărilor oferite de jurnaliştii britanici, Unitatea de Integritate a Tenisului investighează deja meciul dintre Vitalia Diatchenko şi Timea Bacsinszky, din primul tur al turneului de la US Open.

"Ambele meciuri fac obiectul unei investigaţii de rutină, confidenţiale", spun oficialii TIU într-un comunicat, citaţi de BBC. Aceştia susţin că, din luna iulie a acestui an până în prezent, au primit nu mai puţin de 96 de alerte cu privire la meciuri ce ar fi putut fi aranjate pentru pariuri, dar acest lucru nu înseamnă automat că meciurile au fost trucate.

"E important să se înţeleagă faptul că, dacă primim o astfel de alertă, nu înseamnă automat că meciul este aranjat", au conchis oficialii Unităţii de Integritate a Tenisului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici