Un polonez va împărţi dreptatea la finala Cupei Mondiale din Qatar, Argentina-Franţa

Polonezul Szymon Marciniak va arbitra finala Cupei Mondiale de duminică, dintre Argentina şi Franţa, a anunţat joi seara Federaţia poloneză de fotbal.

388 afișări
Imaginea articolului Un polonez va împărţi dreptatea la finala Cupei Mondiale din Qatar, Argentina-Franţa

Un polonez va împărţi dreptatea la finala Cupei Mondiale din Qatar, Argentina-Franţa

În vârstă de 41 de ani, Marciniak va fi primul polonez care va arbitra finala. El a mai arbitrat Argentina la partida cu Australia. Pe europeni i-a fluierat la duelul cu Danemarca.

El a oficiat primul său meci de Cupă Mondială în 2018, în Rusia. La finala de duminică va face echipă cu asistenţii Pawel Sokolnicki şi Tomasz Listkiewicz.

Qatarezul Abdulrahman Al Jassim a fost desemnat să arbitreze meciul pentru locul al treilea dintre Croaţia şi Maroc, care va avea loc sâmbătă pe stadionul internaţional Khalifa.

El va fi asistat de compatrioţii Taleb Al Marri şi Saoud Ahmed Almaqaleh.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici