Un spectator se află în stare critică după un accident la Raliul Dakar 2010

Mai mulţi spectatori au fost răniţi, iar unul dintre ei se află în stare critică, după ce un vehicul ce concurează la Raliul Dakar 2010 a ieşit de pe traseu, sâmbătă, în prima etapă a competiţiei, dintre Buenos Aires şi Cordoba.

23 afișări
Imaginea articolului Un spectator se află în stare critică după un accident la Raliul Dakar 2010

Un spectator se află în stare critică după un accident la Raliul Dakar 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ca urmare a unei ieşiri în decor, maşina cu numărul de concurs 418, cu echipajul germano-elveţian Mirco Schultis-Ulrich Leardi, a lovit un grup de spectatori la kilometrul 75 al specialei zilei. Mai multe persoane au fost rănite, iar una se află în stare critică", au anunţat organizatorii competiţiei.

Organizatorii au precizat că persoanele rănite au fost transportate imediat cu elicopterele la spital.

Prima etapă a Raliului Dakar 2010 a fost câştigată de spaniolul Nani Roma (BMW) la clasa auto şi de francezul David Casteu (Sherco) la clasa moto.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici