Un suporter rapidist, prins de jandarmi cu cuţit, iar alţi zece cu petarde

Zece suporteri rapidişti au fost prinşi, sâmbătă seara, la meciul FCSB-Rapid, cu materiale pirotehnice asupra lor. Un alt suporter al echipei Rapid avea asupra sa „un obiect fabricat sau confecţionat anume pentru tăiere”.

86 afișări
Imaginea articolului Un suporter rapidist, prins de jandarmi cu cuţit, iar alţi zece cu petarde

Un suporter rapidist, prins de jandarmi cu cuţit, iar alţi zece cu petarde

„Pe timpul accesului în arena sportivă, în zona suporterilor oaspeţi, jandarmii au identificat 10 persoane, având asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau sa le introducă în arena sportivă. Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate”, transmite Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti în legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi F.C. Rapid Bucureşti.

În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995, privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

„De asemenea, o altă persoană, din galeria echipei oaspete, a fost depistată, în zona turnichetelor, având asupra sa un obiect fabricat sau confecţionat anume pentru tăiere. În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală privind fapta de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal”, se arată în finalul comunicatului.

FCSB şi Rapid se întâlnesc sânmbătă seara în runda a 10-a a play-off-ului din Superliga. La pauză scorul a fost 3-0 pentru Rapid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici