Un tribunal din Moscova a prelungit arestarea vedetei americane de baschet Brittney Griner

Un tribunal din Moscova a prelungit arestarea vedetei americane de baschet Brittney Griner până la 19 mai. Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a fost arestată sub acuzaţia de trafic de droguri, transmite agenţia rusă de presă TASS, citată de CNN.

1031 afișări
Imaginea articolului Un tribunal din Moscova a prelungit arestarea vedetei americane de baschet Brittney Griner

Sursa Foto- Twitter

„Instanţa a aprobat cererea anchetatorilor şi a prelungit perioada de detenţie a cetăţeanului american Griner (Brittney Griner - n.r.) până la 19 mai”, potrivit instanţei.

Potrivit autorităţilor ruse, dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a fost arestată sub acuzaţia de trafic de droguri pe un aeroport din Moscova.

Reprezentantul american Colin Allred, membru al Congresului din Texas, a declarat că sportiva a fost arestată pe 17 februarie.

Miercuri, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii, în prezent secretar de stat, Hillary Clinton, a cerut eliberarea ei, împărtăşind, pe Twitter, un articol despre Brittney Griner.

Griner este legitimată în prezent pentru echipa rusă UMMC Ekaterinburg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici