Unirea Urziceni a urcat 52 de locuri în clasamentul IFFHS

Campioana României, Unirea Urziceni, a urcat 52 de poziţii în clasamentul pe luna octombrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), în care şi FC Vaslui a înregistrat o urcare semnificativă, de 35 de locuri.

12 afișări
Imaginea articolului Unirea Urziceni a urcat 52 de locuri în clasamentul IFFHS

Unirea Urziceni a urcat 52 de locuri în clasamentul IFFHS (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Unirea Urziceni, care luna trecută ocupa poziţia 218, se află acum pe locul 166 în clasamentul IFFHS, cu 95 de puncte, la egalitate cu APOEL Nicosia (Cipru) şi ENNPI Cairo (Egipt).

Adversarele Unirii în grupa C a Ligii Campionilor ocupă următoarele locuri: FC Sevilla - locul 29, Glasgow Rangers - locul 83, VfB Stuttgart - locul 63.

FC Vaslui, care are 114 puncte, a urcat de pe poziţia 143 pe locul 108. Echipa din Liga I se află la egalitate de puncte cu Aalborg BK, din Danemarca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici