Universitatea Cluj dă o mână de ajutor rivalei CFR cu o remontada în Giuleşti

Rezultatul surpriză al etapei a 17-a, a Superligii la fotbal masculin a fost furnizat în ultimul meci al rundei de Universitatea Cluj, care a învins pe Rapid Bucureşti în Giuleşti, cu 3-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

541 afișări
Imaginea articolului Universitatea Cluj dă o mână de ajutor rivalei CFR cu o remontada în Giuleşti

Universitatea Cluj dă o mână de ajutor rivalei CFR cu o remontada în Giuleşti

Ardelenii au început meciul în ofensivă, cu 2-3 ocazii de poartă cu potenţial, însă cei care au marcat primii au fost feroviarii, printr-un şut uşor deviat al lui Papeau, în minutul 14.

Peste doar 10 minute, Funsho l-a servit pe Ioniţă în faţa porţii, de unde acesta a marcat pentru 2-0.

Ioan Sabău a făcut o modificare tactică în minutul 31, înlocuindu-l pe Fossati cu Oancea. Proaspăt intrat în teren, Oancea a contribuit la primul gol al revenirii clujenilor, Popa marcând din pasa acestuia în minutul 40.

După pauză, studenţii l-au pus la încercare pe Moldovan, Popa ratând din poziţie unu la unu. În minutul 56, clujenii au egalat după o fază la care Nistor l-a angajat pe Stoica, acesta a şutat în bară, mingea ricoşată ajungând la Chipciu, care a plasat mingea în plasa porţii cu calm.

Pe fondul căderii jocului gazdelor, elevii lui Sabău au preluat conducerea după o nouă fază combinativă, la capătul căreia Popa i-a pasat lui Stoica, iar acesta a marcat cu poarta goală.

Chipciu putea face dubla în minutul 76, dar şutul său a nimerit bara.

Universitatea Cluj a urcat pe locul 7 în clasament, cu 23 de puncte, iar Rapid a ratat şansa de a trece pe locul 2, peste CFR Cluj, şi rămâne pe 3, cu 30 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici