Universitatea Craiova a învins Poli Iaşi, scor 3-0, şi s-a calificat în sferturile Cupei României

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a învins, scor 3-0 (2-0), echipa Politehnica Iaşi, în optimile competiţiei.

20 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova a învins Poli Iaşi, scor 3-0, şi s-a calificat în sferturile Cupei României

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Craiova (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Golurile formaţiei oltene au fost marcate de Mihai Costea '26-penalti, '42 şi Florin Costea '87.

În minutul 26, atacantul Mihai Costea a transformat pentru Universitatea Craiova o lovitură de la 11 metri, dictată în urma unui fault în careul echipei ieşene a fundaşului Costache asupra lui Florin Costea.

În minutul 42, o pasă în adâncime a atacantului Florin Costea a ajuns la Mihai Costea care a marcat cu noroc, după ce mingea sa şutată în portar s-a lovit din nou de atacantul Universităţii Craiova şi a intrat în poartă.

În minutul 77, mijlocaşul Ignatov a ratat un penalti dictat formaţiei gazdă de arbitru în urma unui henţ în propriul careu al fundaşului echipei craiovene, Găman.

În minutul 87, atacantul oaspeţilor Florin Costea a scăpat singur spre poarta echipei ieşene şi a înscris cu un şut de la marginea careului de 16 metri, pe lângă portarul Pleşca.

Poli Iaşi: 12. Pleşca - 30. Străuţ, 23. Ad. Ilie, 28. L. Munteanu (15. Mihajlov '50), 3. Costache - 13. Cr. Bratu (11. Bujor '72), 7. Bersnjak, 8. Ignatov - 10. Constantin, 18. R. Miclea (77. Buta '59), 21. Balde. Antrenor: Petre Grigoraş.

Universitatea Craiova: 22. Merlier - 32. Bădoi, 7. Găman, 4. Mitchell (25. Firţulescu '90), 8. Şoavă - 30. Prepeliţă (77. Wobay '76), 13. Dilevski, 6. Stoica, 27. Rose - 10. Fl. Costea, 9. M. Costea (20. Dina '88). Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Costache '25, Străuţ '35, Ad. Ilie '52 / Găman '76, Wobay '85.

Meciul a fost condus de o brigadă formată din Ovidiu Haţegan (central), Cristian Nica şi Aurel Ioniţă (asitenţi), Cezar Ionescu (rezervă). Observatori la acest joc au fost Laszlo Sajtos şi Ioan Marginean.

La partida de la Iaşi au asistat aproximativ 2.500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici