Universitatea Craiova - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-2, în Liga I

Echipa Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-1), formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii.

26 afișări
Imaginea articolului Universitatea Craiova - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 3-2, în Liga I

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de M. Costea '2, Fl. Costea '37 şi V. Badea '86, în timp ce pentru oaspeţi au înscris Bădescu '10 şi Cebotaru '58.

Craiovenii au deschis scorul în minutul 2, atunci când Mihai Costea a fost lansat în adâncime şi l-a învins pe portarul Roheţki cu un şut plasat de la 16 metri.

Nemţenii au reuşit egalarea în minutul 10, Bădescu şutând din colţul careului mic pe sub piciorul drept lui Silviu Lung jr.

În minutul 37, Florin Costea a fost lansat în adâncime, a preluat şi a şutat plasat de la marginea careului mare, readucând-o pe Universitatea Craiova în avantaj.

În minutul 58, nemţenii au executat un corner de pe partea draptă şi Cebotaru a înscris cu o execuţie spectaculoasă din interiorul careului de 6 metri.

Golul victoriei oltenilor a fost marcat de Vali Badea, în minutul 86, cu capul, de la 3 metri de poartă, după un balon centrat de pe partea stângă.

Universitatea: 21. Lung jr. - 32. Bădoi, 7. V. Găman, 4. Mitchell, 27. Rose - 77. Wobay (30. Prepeliţă '67), 2. Bărboianu (25. Firţulescu '57), 8. Şoavă - 9. M. Costea, 20. Dina (11. V. Badea '57), 10. Fl. Costea. Antrenor: Eugen Neagoe.

Ceahlăul: 12. Roheţki - 2. Burlacu, 24. Forminte, 21. Ferariu (10. Sofroni '90), 8. Barna - 7. Cebotaru, 6. Achim, 13. Onciu (26. D. Prodan '30) - 15. Bădescu, 9. Doicaru (20. Rudison '60), 25. Ibrahim. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Cartonaşe galbene: Şoavă '50, V. Găman '58 / Forminte '48, Burlacu '65, Rudison '76, D. Prodan '90+3.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Ionel Popa, Aurel Oniţă (asistenţi) - Cristina Dorcioman (rezervă).

Observatori: Nicolae Grigorescu, Adrian Ionescu.

La partida de la Craiova au asistat aproximativ 2.500 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici