Unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din lume are COVID-19. Este dublu finalist al Europa League

  • Jorge Jesus (65 de ani) a fost depistat pozitiv cu COVID-19
  • Antrenorul are în palmares mai multe titluri ale Portugaliei cu Benfica şi Sporting, dar şi două finale de UEFA Europa League
  • 230 de cazuri confirmate are Brazilia în acest moment
1145 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori din lume are COVID-19. Este dublu finalist al Europa League
Antrenorul portughez Jorge Jesus, în vârstă de 65 de ani, a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19. El se află în izolare în Portugalia. Jesus este sub contract cu deţinătoarea Copei Libertadores, Flamengo. Toţi angajaţii clubului au fost testaţi, iar acelaşi lucru se va face şi cu ceilalţi oameni din fotbalul brazilian. Sâmbătă, Jesus a stat pe bancă la meciul dintre Flamengo şi Portuguesa, disputat pe Maracana.
 
Jorge Jesus este un antrenor cu un CV foarte bogat. El a trecut de-a lungul carierei pe la Felgueiras, Uniao Madeira, Estrela da Amadora, Vitoria Setubal, Vitoria Guimaraes, Moreirense, Uniao Leiria, Belenenses, Braga, Benfica, Sporting Lisabona, Al Hilal şi Flamengo.
 
Are în palmares trei titluri ale Portugaliei, toate câştigate cu Benfica, dar şi două finale de UEFA Europa League, cu aceeaşi echipă. A mai câştigat Cupa Portugaliei şi Cupa Ligii Portugaliei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici