US Open 2021. Reilly Opelka, amendat cu 10.000 de dolari pentru că a intrat pe teren cu un logo prea mare pe geantă

  • Un logo prea mare pe o geantă roz care făcea reclamă la o galerie de artă are un preţ piperat pentru gigantul american.
  • Momentul a avut loc la meciul împotriva sud-coreeanului Soonwoo Kwon, în prima rundă a US Open.
  • „Poate anul acesta au probleme să colecteze banii de pe bilete şi îşi refac bugetul în acest fel”, a comentat Opelka amenda organizatorilor.
1012 afișări
Imaginea articolului US Open 2021. Reilly Opelka, amendat cu 10.000 de dolari pentru că a intrat pe teren cu un logo prea mare pe geantă

US Open 2021. Reilly Opelka, amendat cu 10.000 de dolari pentru că a intrat pe teren cu un logo prea mare pe geantă

Aceasta este până în prezent cea mai grea amendă primită de un jucător care participă la US Open.

Problema a fost scrisul „Galeria Tim Van Laere”, numele galeriei de artă din Anvers din care provine geanta.

Scrisul a fost socotit prea mare în comparaţie cu standardele stabilite de regulament. Dacă scrierea este prea mare, se considerată „sponsorizare ascunsă” şi, prin urmare, este amendată.

În runda următoare, împotriva lui Lorenzo Musetti, Opelka a intrat, ironic, pe teren cu aceeaşi geantă roz întorsă pe dos şi cu mesajul „Neaprobat”.

La cea mai recentă conferinţă de presă, Reilly a comentat: "Slujba mea nu este să măsoar mărimea logo-ului, aşa cum mi-a spus arbitrul, ci să joc tenis. Avem lucruri mai importante pe care să ne concentrăm".

Favorit 22, americanul Opelka va juca luni, de la ora 20.00, cu sud-africanul Lloyd Harris, în optimile de finală. Accederea în această fază i-a adus un premiu de 265.000 de dolari, din care i se va retrage suma de 10.000 de dolari, amenda încasată.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici