US Open, primul tur. Victorie mare pentru Gabriela Ruse

Prima jucătoare din România care a acces în turul secund la US Open este Elena Gabriela Ruse, învingătoarea cu 2-1 la seturi în faţa australiencei Daria Saville.

861 afișări
Imaginea articolului US Open, primul tur. Victorie mare pentru Gabriela Ruse

US Open, primul tur. Victorie mare pentru Gabriela Ruse

După eşecul suferit de Simona Halep, România are reprezentare în turul secund de la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, după ce Elena Gabriela Ruse a învins-o pe australianca Daria Saville, revenind de la 0-1 la seturi, scor 3-6, 6-2, 6-4.

Meciul de pe terenul 6 a durat două ore şi 17 minute, iar la final, Ruse a izbucnit în lacrimi. Ruse a cedat primul set, dar a preluat frâiele în seturile 2 şi 3, când a condus în permanenţă. În setul 3, a început cu break, a fost egalată la 4, dar a izbutit să-i fure din nou serviciul Dariei.

În vârstă de 24 de ani, Ruse, locul 101 WTA, nu disputase niciun meci pe hard, ultima partidă jucată fiind cea de la Hamburg, pe zgură, la mijlocul lunii trecute.

În schimb, Daria Saville (fosta Gavrilova), 28 de ani, locul 58 WTA, venea după finala de la Granby, Canada, unde a jucat finala, pierdută la rusoaica Daria Kasatkina.

În turul doi, Ruse va da peste Cori Gauff (18 ani), SUA, favorita 12 a competiţiei.

În schimb, tot în primul tur, Jaqueline Adina Cristian a fost eliminată de favorita 2, estonianca Anett Kontaveit, scor 3-6, 0-6.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici