Usain Bolt nu vrea să joace fotbal american

Sprinterul jamaican Usain Bolt, campion olimpic şi mondial în probele de 100, 200 şi 4x100 metri, a declarat, luni, la un post de televiziune din SUA, că fotbalul american nu este un sport care să intre în planurile sale.

16 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt nu vrea să joace fotbal american

Sprinterul Usain Bolt nu este interesat să practice fotbalul american (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu îmi doresc să joc în NFL. Poziţia mea preferată este de «running back» (fundaş), dar mi se spune că sunt prea mare pentru acest post şi ar trebui să joc ca «wide receiver» (primitor). Totuşi, aceştia sunt placaţi prea des şi nu îmi convine acest lucru", a spus Bolt la postul ESPN.

Tânărul atlet în vârstă de 23 ani a recunoscut că mai degrabă este atras de fotbal: "Îi voi acorda mai multă consideraţie, asta aş putea face".

În ceea ce priveşte impactul pe care doreşte să-l lase în istoria atletismului, Bolt şi-a reiterat dorinţa de a "deveni o legendă": "Nu mă consider încă o legendă. Voi deveni doar atunci când voi reuşi să-mi apăr cu succes titlurile obţinute".

Bolt a recunoscut că ia în considerare ca, în viitor, să participe la proba de 400 de metri sau la cea de săritură în lungime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici