Usain Bolt vrea să devină fotbalist profesionist

Sprinterul jamaican Usain Bolt, pasionat de fotbal, a mărturisit că i-ar plăcea să devină fotbalist profesionist, după ce-şi încheie cariera de atlet, campionatul preferat fiind cel englez.

58 afișări
Imaginea articolului Usain Bolt vrea să devină fotbalist profesionist

Usain Bolt vrea să devină fotbalist profesionist (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mi-ar plăcea să devin fotbalist profesionist la finalul carierei. Mă voi retrage din atletism la 30 de ani. Dacă pot avea ocazia de a juca într-o echipă, chiar una mică din Premier League sau dintr-o liga inferioară, aş vrea doar să văd ce pot face. De mult timp îmi doresc să joc, mi-ar plăcea să văd dacă pot fi bun", a declarat triplul campion olimpic şi mondial la emisiunea Canal Football Club.

Întrebat despre posibilitatea de a juca în Franţa, Bolt a răspuns: "Da, mi-ar conveni Franţa. Pentru mine nu contează unde joc, ci cum joc. Şi vreau să văd dacă mă descurc".

Însă visul lui este să joace la Manchester United. "Să joc cu Rooney şi coechipierii săi ar fi o onoare. Când i-am întalnit prima oară, am fost foarte onorat. Surpriza a fost şi mai mare când ei ştiau cine sunt. A fost minunat pentru mine. Magnific".

Recordmanul mondial la 100m, 200m şi 4x100m s-ar vedea foarte bine jucând la mijlocul terenului deoarece "simte bine pasele" sau în atac: "Însă multă lume spune să joc lateral, pentru că sunt rapid".

"Sunt mai mare decât Messi şi mai rapid decât el, aşa că...", a adăugat Bolt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici