Valentin Creţu, locul 29 la sanie, Felix Loch campion olimpic

Sportivul român Valentin Creţu a ocupat, duminică, locul 29 în proba individuală de sanie de la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, campion olimpic devenind germanul Felix Loch, informează site-ul oficial al competiţiei.

171 afișări
Imaginea articolului Valentin Creţu, locul 29 la sanie, Felix Loch campion olimpic

Valentin Creţu, locul 29 la sanie, Felix Loch campion olimpic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Creţu a încheiat cele patru manşe cu timpul cumulat de trei minute, 32 de secunde şi 885 de miimi şi a avut o întârziere de cinci secunde şi 359 de miimi de învingător.

Felix Loch, în vârstă de 24 de ani, şi-a apărat titlul olimpic cucerit la Jocurile Olimpice de la Vancouver din 2010.

Medalia de argint i-a revenit rusului Albert Demcenko (42 de ani), în timp ce bronzul a fost cucerit de italianul Armin Zoggeler (40 de ani). Italianul a obţinut a şasea sa medalie olimpică din carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici