Veste bună pentru Djokovic. Numărul 1 mondial poate concura la Openul Italiei chiar dacă nu este vaccinat

Ministrul italian al sporturilor, Valentina Vezzali, a declarat că numărul unu mondial Novak Djokovic va putea participa la Openul Italiei, deoarece evenimentele în aer liber nu necesită ca o persoană să fie vaccinată împotriva COVID-19.

467 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru Djokovic. Numărul 1 mondial poate concura la Openul Italiei chiar dacă nu este vaccinat

Djokovic a declarat marţi că este pregătit să sacrifice turneele de Mare Şlem, precum Openul Franţei şi Wimbledon, dacă i se va cere să se vaccineze împotriva COVID-19, după ce a fost expulzat cu puţin timp înainte de Openul Australiei, din cauza faptului că nu a fost vaccinat.

„Este un sport în aer liber, iar permisul verde nu este necesar", a declarat joi Vezzali, pentru ziarul italian Libero.

„Deci, dacă Djokovic vrea să vină în Italia pentru a juca, va putea să o facă. Poate fără să viziteze hoteluri şi restaurante".

La începutul acestei luni, guvernul italian a ridicat obligaţia de a purta masca în aer liber, în majoritatea circumstanţelor, ca răspuns la îmbunătăţirea situaţiei pendemice.

Openul Italiei va avea loc la Roma, în perioada 2-15 mai. Campionul de la Australian Open, Rafael Nadal, l-a învins pe Djokovic în finala de anul trecut de la Roma.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici