Veşti bune pentru Valentino Rossi: Poate participa la GP-ul de la Valencia

  • Veşti bune pentru Valentino Rossi. Poate participa la GP-ul de la Valencia, după ce al doilea test pentru coronavirus a ieşit negativ.
  • Echipa Yamaha a anunţat că testul coronavirus pe care l-a făcut Valentino Rossi la Valencia a avut rezultat negativ.
  • Valentino Rossi - găsit infectat în 15 octombrie - a ratat deja două curse.
105 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru Valentino Rossi: Poate participa la GP-ul de la Valencia

Veşti bune pentru Valentino Rossi: Poate participa la GP-ul de la Valencia

Echipa Yamaha a anunţat că testul coronavirus pe care l-a făcut Valentino Rossi la Valencia a avut rezultat negativ.

„Doctorul”, care nu a putut participa la primele două sesiuni de antrenamente libere ale GP, va putea, prin urmare, să participe deja la antrenamentele de sâmbătă dimineaţă.

Valentino Rossi - găsit infectat în 15 octombrie - a ratat deja două curse. După testul negativ făcut săptămâna aceasta, i s-a permis să plece la Valencia, însă aici, prin regulament, a trebuit supus unui nou test.

Condiţia sa fizică nu este strălucită, dar sportivul a făcut primul pas către recuperarea completă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici