Vezi aici ce sfaturi au primit fanii din Liverpool pentru deplasarea la Bucureşti

Fanii englezi care vor efectua deplasarea la Bucureşti pentru meciul Steaua - FC Liverpool, din 2 decembrie, sunt sfătuiţi să fie atenţi la hoţii din capitala României, informează site-ul oficial al clubului britanic.

18 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce sfaturi au primit fanii din Liverpool pentru deplasarea la Bucureşti

Vezi aici ce sfaturi au primit fanii din Liverpool pentru deplasarea la Bucureşti (Imagine: Mediaafx Foto/AFP)

Site-ul clubului publică 10 sfaturi date de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti pentru sejurul suporterilor englezi în capitala României.

Pe lângă informaţiile legate de accesul în stadion (trafic intens, străzi închise circulaţiei în jurul arenei, interzicerea accesului suporterilor aflaţi în stare de ebrietate), se menţionează că, în unele baruri şi restaurante din Bucureşti, angajaţii înceacă să profite de pe urma turiştilor/suporterilor străini şi se recomandă solicitarea listei de preţuri înainte de a se comanda băuturi sau mâncare. De asemenea, în cazul taximetriştilor, se recomandă folosirea vehiculelor care au afişate numele companiei şi licenţa, suporterii fiind sfătuiţi să se şi informeze, în prealabil, asupra preţului călătoriei.

Fanilor englezi li se mai recomandă să fie atenţi la hoţii de buzunare, în zonele aglomerate, mai ales lângă casele de schimb valutar, hoteluri, în mijloacele de transport în comun şi în principalele gări. "Atenţie în permanenţă la grupurile organizate de hoţi deghizaţi în poliţişti care solicită actele de identitate şi la persoanele care încearcă să distragă atenţia, în timp ce complicii lor încearcă să fure ceasuri sau bijuterii!".

În încheierea listei de sfaturi, se recomandă atenţie sporită în oraş: "Suporterii noştri au o vastă experienţă în deplasările prin Europa, dar le sugerăm ca, la Bucureşti, să fie mereu atenţi la ce se întâmplă în jurul lor şi să nu se depărteze de centrul oraşului".

FC Liverpool este una dintre adversarele formaţiei Steaua în grupa K din Liga Europa. Primul meci dintre cele două echipe a avut loc în Anglia şi s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-1. Jocul de la Bucureşti va avea loc joi, 2 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici