Vicecampioanele olimpice Hannah Mills şi Saskia Clark au fost jefuite la Rio de Janeiro

Sportivele britanice Hannah Mills şi Saskia Clark, vicecampioane olimpice la iahting la Londra, au declarat, joi, că au fost jefuite la Rio de Janeiro, după o şedinţă de pregătire.

98 afișări
Imaginea articolului Vicecampioanele olimpice Hannah Mills şi Saskia Clark au fost jefuite la Rio de Janeiro

Vicecampioanele olimpice Hannah Mills şi Saskia Clark au fost jefuite la Rio de Janeiro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Plăcuta noastră plimbare de la clubul de iahting la hotel s-a transformat în ceva urât, atunci când doi indivizi cu cuţite au alergat spre noi, ne-au îmbrâncit şi au smuls tot ce aveam la noi. Pe lângă lucrurile care valorează ceva, cel mai enervant este faptul că ne-au luat combinezoanele pe care le foloseam atunci când navigam. Incredibil", au notat cele două sportive pe Facebook.

Pe Twitter, cele două au postat un comentariu mai scurt, precizând cu au fost agresate, dar acum sunt bine. "Bun venit la Rio!"", au scris ele ironic.

Mills şi Clark au câştigat medalia de argint la clasa 470 a competiţiei feminine de iahting la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012. În acelaşi an, cele două britanice au câştigat titlul mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici