Victor Becali: Nu am minţit, am ofertă de 1,4 milioane de euro pentru Bourceanu

Impresarul Victor Becali a respins acuzaţiile Anamariei Prodan, care susţine că fraţii Becali încearcă să blocheze transferul mijlocaşului stelist pe care îl reprezintă, Alexandru Bourceanu, la Trabzonspor, precizând că are o ofertă de la acelaşi club, în valoare de 1,4 milioane de euro.

104 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Nu am minţit, am ofertă de 1,4 milioane de euro pentru Bourceanu

Alexandru Bourceanu (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

"Au întrebat (n.r. - Trabzonspor) şi acum trei luni: «îl dă cu un milion?». «Nu îl dă Steaua cu un milion şi nu cred că îl dă deloc». După aia, am întrebat pe ce îl daţi? Pe un milion 400. Au făcut un milion 400. Nu câştig niciun leu, nu am niciun avantaj din povestea asta, nu mă interesează să reprezint jucătorul. Haideţi să nu mai facem nişte confuzii, aşa, că vor unii să vorbească pe la televizor. Nu am spus niciodată că îl reprezint pe el şi nici nu mă interesează. Nu am minţit, mă întreb ce crimă am făcut? Un milion 400 nu e mai bună decât un milion 300? Este o ofertă făcută de club, jucătorul acceptă sau nu acceptă, managerul jucătorului acceptă sau nu acceptă, este problema lor. Este o chestiune pe care o tratează ei, nu pot să o tratez eu, dacă nu reprezint jucătorul. Am adus doar o hârtie la club. Oamenii, când au trimis oferta, au şi spus cât îi oferă jucătorului. În rest, e problema lor. Eu am vorbit cu Gigi Becali şi a spus că vrea toţi banii o dată. Atât, nu pot eu să-i spună lui Gigi Becali cum să încaseze banii", a afirmat Becali, la Sport.ro, adăugând despre antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi despre soţia sa, impresarul Anamaria Prodan că "sunt oameni care caută scandal".

Anamaria Prodan a declarat, vineri, la Sport.ro, că fraţii Ioan şi Victor Becali vor să blocheze transferul mijlocaşului echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, pe care ea îl reprezintă, la gruparea turcă Trabzonspor.

"Trabzon a oferit 1,3 milioane, jumătate acum, jumătate în iunie. Este ultima ofertă clară a clubului din Turcia. Am vorbit direct cu preşedintele clubului despre cine blochează acest transfer. Se pare că fraţii Becali îşi doresc foarte tare să-l blocheze. Vin cu hârtii, că ei aduc mai mult, că ei vor mai mult. Îl mint şi pe Gigi Becali. Este un spectacol pe care nu o să-l înţeleg niciodată. Nu cred că am întâmpinat vreodată astfel de probleme", a spus Prodan.

Anamaria Prodan a afirmat că negociază transferul lui Alexandru Bourceanu la Trabzonspor de aproximativ o lună, toate detaliile fiind puse la punct din punctul de vedere al jucătorului.

"Noi ne-am înţeles, pentru că discutăm despre acest transfer de aproape o lună. Am ajuns la salariul pe care ni l-am dorit, la bonusurile pe care ni le-am dorit, singurul lucru care împiedică acest transfer sunt fraţii Becali, care susţin că ei pot aduce mai mulţi bani clubului din Ghencea. Ei nu au adus nimic concret, blochează în continuare acest transfer. Turcii nu sunt ca noi, aşa răbdători şi e păcat să piardă un astfel de transfer pentru nişte oameni care nu au făcut nimic pentru acest transfer. Eu am trimis actele în club pe 29 şi pe 30 au venit şi ei cu o altă hârtie că vor 1,4 milioane de euro. Familia Becali a vorbit în numele jucătorului, fără să aibă acceptul acestuia, spunând că poate să-l aducă pe câteva sute de mii, dar vor mai mulţi bani pentru Steaua Bucureşti", a completat Anamaria Prodan.

Mijlocaşul şi totodată căpitanul echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, îşi termină contractul în vară cu Steaua, el neprelungindu-şi înţelegerea până în prezent. Alexandru Bourceanu, în vârstă de 28 de ani, evoluează pentru Steaua din 2011, echipă cu care a câştigat un titlu, o cupă şi o supercupă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici