Victor Becali: Sper ca Mutu să nu fie suspendat

Impresarul Victor Becali a declarat, joi, că speră ca atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv cu sibutramină, să nu fie suspendat, totul depinzând de modul în care acesta îşi va pregăti apărarea.

24 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Sper ca Mutu să nu fie suspendat

Victor Becali: Sper ca Mutu să nu fie suspendat (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Am vorbit cu el (n.r. - Adrian Mutu) şi cu cei din conducerea clubului, erau împreună. E vorba de o substanţă de slăbit, nu este o substanţă care să mărească capacitatea de efort şi a fost pusă de curând pe lista substanţelor interzise. E normal ca Adi să fie preocupat, nu e într-o situaţie plăcută, că a mai avut acea problemă cu Chelsea. Trebuie să facă şi proba B, în mod sigur o va face. Este o situaţie foarte diferită de ce s-a întâmplat la Chelsea şi asta nu apare într-un moment prea bun. Sper să nu fie suspendat, depinde de ce se va întâmpla, de cum îşi va pregăti apărarea. Nu vreau să mă gândesc că va fi suspendat", a spus Victor Becali la Gsp tv.

Victor Becali a menţionat că îl susţine categoric pe Adrian Mutu. "Îl susţin categoric. Nu am prea multe amănunte. Cred că doctorul echipei nu ştia că ia medicamente. Trebuie să întrebi medicul pentru orice, chiar şi pentru o aspirină", a adăugat Becali, care refuză să creadă că Adrian Mutu a fost victima unei conspiraţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici