Victoria Mariei Şarapova cu Halep stârneşte controverse. Se cere schimbarea regulamentului, după "obiceiul" rusoaicei

Simona Halep a pierdut în primul tur de la US Open, în faţa Mariei Şarapova, scor 4-6, 6-4, 3-6, dar partida a produs câteva controverse. În urma victoriei rusoaicei s-a cerut schimbarea regulamentului în ceea ce priveşte pauza de care beneficiază jucătoarele.

7056 afișări
Imaginea articolului Victoria Mariei Şarapova cu Halep stârneşte controverse. Se cere schimbarea regulamentului, după "obiceiul" rusoaicei

Victoria Mariei Şarapova cu Halep stârneşte controverse. Se cere schimbarea regulamentului, după "obiceiul" rusoaicei

Simona Halep a cedat primul set, dar a egalat imediat, ca mai apoi, înainte de decisiv, Şarapova să ceară o pauză. După revenire, rusoaica a câştigat meciul şi stârnit câteva controverse. Nu este primul moment de acest tip, în care Şarapova încearcă să taie elanul adversarei în momentul în care aceasta din urmă este pe val.

Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori de tenis, Brad Gilbert, a propus limitarea pauzei la doar 5 minute şi o penalizare importantă la fiecare 30 de secunde trecute peste această durată.

Citiţi mai multe informaţii despre acest subiect pe prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici