VIDEO | Belodedici, aplaudat de zeci de mii de sârbi! Momente emoţionante la Belgrad

Miodrag Belodedici (54 de ani) rămâne un zeu la Steaua Roşie Belgrad şi, alături de echipa care a câştiga Cupa Campionilor Europeni în 1991, a făcut un tur de onoare înainte de partida din Liga Campionilor dintre Steaua Roşie Belgrad şi Napoli, scrie Prosport.

1994 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Belodedici, aplaudat de zeci de mii de sârbi! Momente emoţionante la Belgrad

VIDEO | Belodedici, aplaudat de zeci de mii de sârbi! Momentele emoţionante la Belgrad

Fostul apărător al Stelei din Serbia a avut onoarea ca, alături de colegii săi din 1991, să facă un tur de onoare şi să fie aplaudat de zeci de mii de sârbi care au sărbătorit revenirea echipei în Liga Campionilor.

În 1991, Steaua Roşie Belgrad ajungea în finala de la Bari, de pe Stadio San Nicola, şi învingea la penalty-uri Marseille, cu Belodedici titular. 17 ani mai târziu, Steaua Roşie Belgrad a făcut doar egal, scor 0-0, cu Napoli, în faţa unui stadion plin ochi. 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici