VIDEO | Cel mai bizar meci de tenis: Un sportiv a pierdut toate punctele jocului şi e suspectat de trucare

Scene rar văzute pe terenul de tenis au avut loc luni, la turneul ITF din Doha, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari. Ucraineanul Artem Bahmet a pierdut meciul cu thailandezul Krittin Koaykul fără a câştiga vreun punct.

1731 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Cel mai bizar meci de tenis: Un sportiv a pierdut toate punctele jocului şi e suspectat de trucare

Cel mai bizar meci de tenis: Un sportiv a pierdut toate punctele jocului şi e suspectat de trucare

Partida dintre Krittin Koaykul, al optulea favorit al întrecerii, şi Artem Bahmet s-a disputat luni, în cadrul primului tur al turneului ITF din Doha. Sportivul din Thailanda s-a impus categoric, scor 6-0, 6-0, în doar 22 de minute, însă ceea ce a surprins şi mai mult a fost modul în care adversarul său a abordat jocul.

 

 

 

În imaginile prezentate de Marca, Artem Bahmet evoluează precum un amator. Ţine racheta cu dificultate în mână, loveşte fără forţă şi de multe ori trimite pe lângă minge.

Potrivit cotidianului spaniol, există suspsiciuni că Artem Bahmet ar lucra pentru o agenţie de pariuri. Mai mult, sursa citată mai scrie că ucraineanul s-ar fi aflat la primul său meci de tenis din carieră, nimeni nereuşind să clarifice, până în prezent, cum a reuşit să intre pe tabloul unui turneu dotat cu premii totale în valore de 15.000 de dolari.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici